Digitaal

LED tv ophangsystemen

De nieuwste LED tv’s van o.a. Samsung hebben een superscherp beeld, en een super dun design. En wat is er dan mooier als je zo’n super dunne TV hebt dan deze als schilderij aan de muur te hangen.

Er zijn daarvoor meerdere beugels verkrijgbaar, maar de meeste beugels zijn van zichzelf al zo 10 centimeter, waardoor de tv niet strak tegen de muur komt te hangen. Gelukkig zijn er ook betaalbare alternatieven om je LED-tv met de muur gelijk te maken.

Samsung biedt een ophangsysteem waarmee je je tv als een schilderij aan een ijzerdraad kan ophangen. Een mooi systeem met één heel groot nadeel: De prijs!

Het ophangsysteem WMN1000 van Samsung kost je zo’n 150 euro bij de MediaMarkt, of bij een webshop 120,-. en wat krijg je ervoor? Een paar schroefjes en een stukje ijzerdraad: Afzetterij!

Gelukkig zijn er ook vergelijkbare systemen waarbij met kleine voetjes wordt gewerkt die in een schoentje glijden. Een dergleijk systeem heb je al vanaf 40 euro, en ook dan zit je tv slechts 3cm van de muur af! passen nog net de kabels erachter!

Kortom, gelukkig zijn er ook alternatieven voor de dure samsung oplossing!