Instagram reclame
Digitaal

Je populariteit op Instagram binnen no-time vergroten!

Instagram is een van de meest populaire social media platforms. Geen wonder dat veel jongeren, maar ook bedrijven, willen groeien op dit platform. Hiermee kan je namelijk je bereik enorm vergroten. Maar hoe wordt je nu populair op dit platform? Soms is het gewoon geluk, maar er zijn ook een aantal dingen die je zelf kunt doen om je populariteit te vergroten. Benieuwd wat jij kan doen? Lees dan snel verder

Regelmatig uploaden

Een van de belangrijkste dingen, die vaak wordt vergeten is het regelmatig uploaden van content op je Instagram account. Wanneer je een zelfde upload schema aanhoudt, weten je volgers wanneer ze content van je kunnen verwachten. Daarnaast blijf je zo op de homepage verschijnen en heb je meer kans om gezien te worden door potentiële nieuwe volgers.

Zorgen voor meer engagement

Likes en comments zijn de belangrijkste vormen van engagement op Instagram. Wanneer je veel likes of comments ontvangt op je foto, zal deze meer gepromoot worden door Instagram. Vooral het binnenharken van comments kan soms lastig zijn. Probeer daarom een vraag te stellen in je Instagram caption zodat je reactie uitlokt. Wat ook goed werkt is het liken en commenten onder content van anderen, zij zullen dit misschien ook wel terug doen! Daarnaast  kunnen potentiële volgers jou zo makkelijker vinden. Wil dit nou niet lukken dan is er altijd nog de optie om meer comments voor Instagram te kopen. Bij Followersnet koop je ze eenvoudig en worden ze direct geleverd! Het klinkt misschien gek, maar is eigenlijk heel normaal in de Instagram community. Het is een makkelijke manier om  meer engagement te krijgen!

Maak gebruik van hashtags

Vaak gaan er wisselende verhalen in de ronde over het gebruik van hashtags. De een vindt het onzin en spammerig en de ander weet zo zijn account enorm te laten groeien. De key zit hem in het op de juiste manier gebruiken van hashtags. Kies niet te algemene hashtags, waarop al duizenden posts te vinden zijn. De kans is veel kleiner dat jouw post er dan uit springt bij de zoekopdracht. Ga daarom juist voor een specifieke hashtag die duidelijk over je post gaat.

Stel dat je een website hebt over Vakanties in Slovenië. Gebruik dan de hashtag #grotten in slovenie of #meren in slovenie. Zo kan je wel makkelijker gevonden worden als mensen zoeken op dat specifieke zoekwoord. Als ze je content leuk vinden gaan ze je misschien ook wel volgen!