Digitaal

Dynamics 365 Business Central, flexibel werken in de cloud

Ken je het probleem dat je bedrijf vaak niet snel genoeg kan reageren op veranderende behoeften en omstandigheden? Dynamics 365 Business Central is een Microsoft oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die zich zeer snel kan aanpassen aan unieke behoeften en uitdagingen.

Dynamics 365 Business Central software zorgt voor financiële rapportage, verbeterd voorraadbeheer, geavanceerde verkoop mogelijkheden en specifieke oplossingen voor jou en je doelgroep. In deze blog werpen we een blik op de verschillende soorten applicaties die Dynamics 365 Business Central te bieden heeft. Ontdek hoe je jouw bedrijf naar een hoger level kunt tillen.

Met behulp van Microsoft Business Central kan je bedrijfsprocessen optimaliseren en inzicht krijgen in de dagelijkse werking van je organisatie, inclusief ondersteuning van AI en Office 365. Ideaal om bedrijfsprocessen  te automatiseren en de efficiëntie van je bedrijf verbeteren. Dynamics 365 Business Central is een schaalbare software die volledig af te stemmen is op jouw bedrijf.

Volledig geïntegreerde software


Business Central levert een uitgebreide suite. Het heeft dezelfde fijne gebruikerservaring als Microsoft 365. Dit programma bevat tools die alle onderdelen van je bedrijf optimaliseren en versnellen, denk hierbij aan verkoop, financiën en projectmanagement. Je hebt altijd inzicht in realtime dashboards en KPI’s doormiddel van BI. Alle modules zijn nu onderdeel van hetzelfde systeem. Gegevens worden veilig opgeslagen en beheerd en dit voorkomt dubbele invoer van gegevens. Dit verhoogt de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Dé oplossing om al je bedrijfsprocessen naadloos met elkaar laten communiceren.

Optimaliseren van bedrijfsprocessen


Doormiddel van Power Automate kun je al je bedrijfsprocessen en activiteiten optimaliseren. Er is heel veel te automatiseren ook in de oudere versies zoals Navision Business Central, daardoor kun je met hetzelfde aantal werknemers een stuk meer bereiken. Zo zijn er bijvoorbeeld tools voor het uitvoeren en beheren van projecten, inclusief budgettering, resourceplanning en taakbeheer.

Realtime inzichten in je prestaties, dat klinkt voor veel bedrijven als muziek in de oren. Met Microsoft Dynamics Business Central is dat het geval. De software biedt namelijk geautomatiseerde rapportage en dashboards.

Altijd toegang, ook mobiel


Met Dynamics 365 Business Central in de cloud heb je altijd en overal toegang tot je bedrijfsgegevens. Het maakt niet uit waar je bent, of je onderweg bent of op kantoor, je kunt altijd inloggen via een internetverbinding en meteen aan de slag gaan. Ook hoef je niet achter een pc of laptop te zitten, je kunt het namelijk ook gebruiken op je mobiele telefoon. Dankzij de cloud hoef je geen specifieke software op je apparaat te installeren. Deze software biedt flexibiliteit aan werknemers en het stelt hun in staat om het werk af te stemmen aan hun persoonlijke behoeften. Business Central bevat strenge beveiligingsmaatregelen en voldoet aan wettelijke normen voor gegevensbeveiliging en privacy. Werknemers hoeven zich dus geen zorgen te maken en kunnen altijd en overal werken.

Gemakkelijk uitbreiden


Je kunt gemakkelijk je ERP- systeem uitbreiden. Er zijn vele apps beschikbaar voor Dynamics 365 Business Central.  Deze apps bieden aanvullende functionaliteit die je bedrijfsprocessen verder kan verbeteren en optimaliseren. Enkele voorbeelden zijn: voorraadbeheer apps, financiële apps, om de financiële rapportage te verbeteren, personeelsbeheer voor het vastleggen van werktijden, het beheren van verlofaanvragen en nog veel meer. Zo kun je dus nog beter aan je specifieke behoeften voldoen.


De beste keus voor het MKB


Met zijn uitgebreide functionaliteit zorgt Business Central voor een revolutionaire benadering van bedrijfsbeheer. Of je nu een klein of middelgroot bedrijf hebt, je zult merken dat er flexibele aanpassingen en optimalisaties zullen ontstaan. Hierdoor kun je efficiënter werken en betere beslissingen nemen. Een Dynamics 365 Business Central partner die wij aanbevelen is BriteBlue. Zij bieden een complete oplossing waardoor je bedrijf groeit en succesvoller wordt. De stap naar meer tijd en efficiëntie voor je bedrijf begint vandaag!